Soulful Business Journey

Over ons

Brenda

Toen ik in 2015 startte als zelfstandig coach, ging er een wereld voor mij open. Als coach voor individuen (en teams) was mijn rugzak al aardig gevuld. Als ondernemer kwam ik net kijken. Met vallen en opstaan ontdekte ik welke manier van ondernemen mij past. En dat bleek niet de 'standaard' manier te zijn.

Inmiddels heb ik ontdekt wat mijn natuurlijke flow in het ondernemen is. Waarbij kunnen creƫren, verbinden en in beweging zijn, constante factoren zijn. Neem gerust een kijkje op Mori Academy

Ik geloof dat iedereen een unieke waarde heeft toe te voegen; jouw unieke medicijn voor de wereld. Het is dan ook de rode draad in mijn werk om dit samen te ontdekken en hoe je hier vervolgens uiting aan geeft.

Cindy

2016 starte ik mijn Creatieve Studio Waves & Woods en heb sindsdien al heel veel bezielde ondernemers mogen helpen met het vormgeven en opstarten van hun onderneming. Met branddesign, fotografie en webdesign bied ik een fijn totaalconcept. 

Door mijn creatieve, sensitieve en associatieve brein 'zie' ik al snel de rode draad in jouw verhaal en vertaal dat naar passende beelden.

Human Design kwam zo'n twee jaar geleden op mijn pad en is voor mij een hele fijne tool om snel extra inzicht te krijgen in de talenten en de zielsmissie van mijn klanten.

Soulful Business Journey is een samenwerking tussen Mori Academy en Waves & Woods
Copyright 2023 Soulful Business Journey